Skip to main content

Måltispedagogik & matkultur.

Måltispedagogik & matkultur. - Hi friends, I hope you are all in good healthsouth Africa, In the article you are reading this time with the title Måltispedagogik & matkultur., We have prepared this article well for you to read and take information in it. hopefully the contents of the post Artikel Köket, what we write you can understand. ok, happy reading.

Title : Måltispedagogik & matkultur.
link : Måltispedagogik & matkultur.

Baca juga


Måltispedagogik & matkultur.

Yassou!!  i dag äter era barn GREKISK MOUSSAKA till lunch. En klassisk husmanskost. Moussaka är traditionellt gjord på lammfärs rostad aubergin, potatis med en krämig bechamelsås. Underbart gott. Vi är många som älskar Grekland med de turkosa vattnen och de välkomnande grekiska folket. 

Era barn kommer att få gissa råvaror på tallriken och pedagogerna kommer att prata om Landet Grekland. Jag bjuder på lite bilder från vår lunch i dag.



Moussaka🌿🌿 Det skall stå fläskfärs)😉




Grönt👌


Middag👌😋


Måltidspedagogik på Lillstjärnans FSK



🌻



Måltidspedagogik tillgängligt. Femåringarna brukar prata om maten och flaggorna. En del av era barn lägger pärlplattor av flaggorna.😉





That's the article Måltispedagogik & matkultur.

That's it for the article Måltispedagogik & matkultur. this time, hopefully can be useful for all of you. okay, see you in another article post.

You are now reading the article Måltispedagogik & matkultur. with link address https://southafrica-update.blogspot.com/2021/12/maltispedagogik-matkultur.html
Comment Policy: Please write your comments that match the topic of this page post. Comments containing links will not be displayed until they are approved.
Open Comments
Close Comment