Måltispedagogik & matkultur.
Written on: Desember 08, 2021
Måltispedagogik & matkultur. - Hi friends, I hope you are all in good healthsouth Africa, In the article you are reading this time with the title Måltispedagogik & matkultur., We have prepared this article well for you to read and take information in it. hopefully the contents of the post
Artikel Köket, what we write you can understand. ok, happy reading.
Title : Måltispedagogik & matkultur.
link : Måltispedagogik & matkultur.
You are now reading the article Måltispedagogik & matkultur. with link address https://southafrica-update.blogspot.com/2021/12/maltispedagogik-matkultur.html
Title : Måltispedagogik & matkultur.
link : Måltispedagogik & matkultur.
Måltispedagogik & matkultur.
Yassou!! i dag äter era barn GREKISK MOUSSAKA till lunch. En klassisk husmanskost. Moussaka är traditionellt gjord på lammfärs rostad aubergin, potatis med en krämig bechamelsås. Underbart gott. Vi är många som älskar Grekland med de turkosa vattnen och de välkomnande grekiska folket.
Era barn kommer att få gissa råvaror på tallriken och pedagogerna kommer att prata om Landet Grekland. Jag bjuder på lite bilder från vår lunch i dag.
Moussaka🌿🌿 Det skall stå fläskfärs)😉
Grönt👌
Middag👌😋
Måltidspedagogik på Lillstjärnans FSK
🌻
Måltidspedagogik tillgängligt. Femåringarna brukar prata om maten och flaggorna. En del av era barn lägger pärlplattor av flaggorna.😉
That's the article Måltispedagogik & matkultur.
That's it for the article Måltispedagogik & matkultur. this time, hopefully can be useful for all of you. okay, see you in another article post.
You are now reading the article Måltispedagogik & matkultur. with link address https://southafrica-update.blogspot.com/2021/12/maltispedagogik-matkultur.html